اعتراض به کروکی غیرجرحی و عدم پیگیری توسط مرجع قضایی

پرسیده شده
۷ پاسخ ۵۸ #91878765

برای اعتراض به کروکی به دادگاه مراجعه کردم، گفت جرحی نداری برو شورا و شورا هم میگه بار اوله می‌شنوم اعتراض با شورا هست. گفتم تصادف جرحی گفت برو تشکیل پرونده بده پزشک قانونی که کارشناس معرفی کنیم. نامه آوردم گفت نه جواب بیار، که من رو به متخصص ارجاع دادن و بالای سه ماه نوبت بهم دادن و قاضی پنج روز مهلت داد برای بستن پرونده. حال من چطور اعتراض بکنم همه فامیل کارمند دادگاه هستند. برادرم هم کارمند دادگاه هست، میگن تا حالا چنین چیزی نشنیدیم. امروز هم با بازرسی دادگستری مکاتبه داشتم و این موضوع رو اعلام کردم. خواهشا راهنمایی کنید.

مشاوره حقوقی کیفری
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام می‌بایست در مهلت مقرر به نظریه اعتراض نمایند

با سلام. با توجه به کیفری بودن(جرح ) یا حقوقی بودن (خسارتی) مرجع قضایی ذیصلاح رسیدگی می‌کند چنانچه به نظر کارشناس اول اعتراض دارید باید ظرف مهلت قانونی نسبت به نظر کارشناس اول اعتراض کنید

به وسیله لایحه به نظریه کارشناس اعتراض کنید

با درود اولا سوال تون مبهم هست ، معمولا در تصادف رانندگی از دفتر خدمات قضایی به دادسرای محل وقوع حادثه شکایت مطرح میکنید و دادسرا به کلانتری مربوطه ارجاع می‌کنه تا پس از تشکیل پرونده و انجام تحقیقات مقدماتی و اخذ نتیجه پزشکی قانونی, ابتدا به شورا ارجاع می‌شود اگر صلح نشد، جهت ادامه رسیدگی به دادسرا ارسال تا مراحل قانونی طی شود مثلا اگر به نظریه کارشناسی اعتراض داشتید اعتراض میکنید و به ۳نفره ارجاع می شود و ادامه ماجرا....

دادگاه صالح به اصل تصادف نسبت به اعتراض به نظر کارشناسی صالح است و موظف به رسیدگی.

با سلام
پرسش مبهم است، به نحوی واضح موضوع را مطرح نمایید.

بادرود
شما به نظریه کارشناسی اعتراض کنید به سه نفره ارجاع شود