در پرونده ای که رای صادر شود و مجرم شناخته بشم، و خودم رو به دادگاه معرفی نکنم، آیا پرونده مختومه میشه؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۲۳۳ #91656373

سلام

یا مختومه نمیشه؟
۲_ اگه پرونده به اجرای احکام فرستاده بشه، و من حضور پیدا نکنم، آیا باز پرونده در دادگاه مختومه میشه؟

مشاوره حقوقی کیفری
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

پرونده اجرای احکام مفتوح میماند

عدم حضور مجرم دلیل بر مختومه شدن نیست
بهتر است جهت احقاق خود حاضر شوید

خیر نه تنها مختومه نمیشود بلکه در اجرای احکام مفتوح و در ردیف پرونده‌های جریانی قرار خواهد گرفت

خیر.تا زمانی که حکم به صورت کامل اجرا نشود پرونده مختومه نمی گردد

خیر مختومه که نمی شود قطعا با عدم حضور شما در شعبه حکم جلب برای شما صادر خواهد شد

درصورت قطعیت رای حضوری ، بله مختومه شده و به اجرای احکام ارسال میشود

درود
خیر مختومه نمی شود.