تجاوز جنسی چه مفهومی دارد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۷۶ #91645092

سلام خسته نباشید

ببخشید مزاحم شدم
بنده سوالی داشتم و اون اینکه آیا در قانون جمهوری اسلامی ایران، لمس بدن نامحرم بدون اجازه وی و
همچنین، تلاش و یک جورایی درگیری، برای لمس بدن نامحرم که با مقاومت وی رو به رو می شود ، تجاوز خ جنسی محسوب می شود؟( البته دخول صورت نگرفته و شخصی که این کار رو انجام داده موفق به لمس بخشی از بدن شده)
آزار و اذیت جنسی چطور؟ آیا فرد باید به قوه قضاییه مراجعه کرده و خود را معرفی کند؟
بعد اگر همین کار رو با هم جنس خودش انجام بده
هم لمس بدن در خواب و هم تلاش برای لمس بدن که با مقاومت اون فرد مواجه میشه و در نهایت منجر به لمس یک بخش یا بخش هایی از بدن میشه ، اون حکمش چیه
بعد اگر قبل و بعد از توبه این کار را چندین بار انجام بده ، حکمش اعدام میشه؟
البته اینم بگم که من پسر هستم و مکلف شدم
لطفا و خواهشا یک راهی جلوی پایم بگذارید، فک می کنم تا زمانی که مجازات نشم، به آرامش نمی رسم و بخشیده نمی شوم البته می دونم که باید توبه کنم

مشاوره حقوقی کیفری
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بهتراست دیگر کارتان راتکرارنکنید وازطرف مقابل عذرخواهی کنید

با سلام : فتلقی آدم من ربه کلمات فتاب علیه انه هو التواب الرحیم‌

پس آدم از سوی پروردگارش کلماتی دریافت کرد، (وبا آن کلمات توبه کرد،) پس خداوند لطف خود را بر او بازگرداند. همانا او توبه‌پذیر مهربان است.
دوست عزیزچنانچه شاکی خصوصی وجود داشته باشد به مرجع قضایی مراجعه و با تمسک به توبه تقاضای بخشش و رافت نمایید ولی چنانچه شاکی خصوصی نداشته باشد و در خودشریعت و قانون سیاست های بزه پوشی وجود دارد چنانچه از صمیم قلب توبه کرده باشد خداوند شما را بس است.