چگونه می توانیم یک سهامدار را اخراج کنیم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۸۶ #91628048

ما یک شرکن مسولیت محدود داریم من مدیر عامل و برادرم ریس هیت مدیره است. و یک سهامدار دیگه. به خاطر مشکل با سهامدار می خواهیم آن را اخراج کنیم و حرف های بی منطق می زند چگونه می توانیم اخراجش کنیم در عمل اورده ان از ما کمتره ولی ثبتی به سه سهم مساوی می باشد؟

مشاوره حقوقی تغییرات شرکت
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
اولا بایستی مشخص شود شرکت شما چه نوع شرکتی است ؟ چون در برخی موارد بر اساس اساسنامه شرکت ها متفاوت میباشند
و اینکه باید مجمع عمومی فوق العاده تشکیل شود و در این مورد تصمیم گیری کند و نظر خود را ابراز کنند.

باسلامواحترام... در شرکت های با مسئولیت محدود خروج شرکاء به دو روش قابل انجام میباشد.

۱.خروج شرکاء به وسیله گواهی نقل و انتقال سهم الشرکه

۲. خروج شرکاء به وسیله تنظیم صورتجلسه ای با دستور کاهش سرمایه شرکت

در روش اول شرکاء باید با تنظیم صورتجلسه ای به اداره دارایی مراجعه نمایند و گواهی نقل و انتقال سهم الشرکه را تحویل
گیرند بعدازآن بایدبه دفترخانه اسنادرسمی مراجعه کرد ه وتقاضای صدورسند صلح نمایند. تا از این طریق شریکی که قصد خروج از شرکت رادارد با واگذاری سهم خود به یکی از شرکاء قبلی شرکت و یا یک شریک جدید ، از شرکت خروج نماید .

۲. در روش دوم شرکاءبایدباتنظیم صورتجلسه ای میزان سهم الشرکه ی فردی راکه میخواهدازشرکت خارج شودراازسرمایه شرکت کم نمایند و از این طریق شریک متقاضی را از شرکت خارج نمایند .
در هر دوروش بالا شرکاء باید بعد از تنظیم صورتجلسه مربوط به خود و تهیه مدارک مورد نیاز مرتبط با نحوه ی خروج شریک،
باید مدارک را به اداره ثبت شرکت ها ارسال کرده تا از این طریق آن اداره را از تصمیم خود مطلع ساخته و شریک موردنظررا
از شرکت خارج نمایند