در صورت دیلیت اکانت کردن پیجی قابل پیگیری می باشد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۴۲۳ #91587441

سلام یکی از دوستان پیجی زده تا یه سری از اشناهای همسرش را فالو کند بدون اینکه شناخته بشود و متاسفانه برای عکس پروفایل از عکس یکی از اشنایان استفاده کرد تا فالو کننش و حتی ایمیل الکی داد و یک روز همش این پیج بود تا اینکه صاحب عکس دید و بلافاصله گفت ریپورت کنین و پیگیری میشه دوستم از ترس همون لحظه دیلیت اکانت کرد و الان میترسه چون صاحب عکس گفت فتا پیگیری میکنه میخواستم بپرسم ممکنه؟ هیچ پستی نزاشت و به کسی هیچ پیامی نداد و این پیج فقط بیست و جهار ساعت همش بود که بلافاصله دیلیت کرد و هیچ سواستفاده ای نشد جز عکس پروفایل که عکس اون خانم رو گذاشت و اسم پیج . میخواستم ببینم میتونن پیگیری کنند؟ با اینکه همون لحظه اکانت پاک شد؟

مشاوره حقوقی کیفری
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
موضوع قابل پیگیری است اما با توجه به حذف اکانت بعید به نظر میرسد نتیجه واصل شود

با سلام.
در صورت شکایت صاحب عکس از طریق پلیس فتا قابل پیگیریست.