خانه رو به نام نوه اش زد که نوه تا اخر عمر از مادربزرگش مراقبت کند، ولی ایشون کاری نکرده، باید چیکار کرد؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۴۴۵ #91557305

وقتی در قولنامه خانه مادربزرگ خانه رو به نام نوه اش زد که نوه تا اخر عمر از مادربزرگش مراقبت کنه. ولی ایشون از مادر بزرگ مراقبت نمی کنه. در این موقع باید چیکار کرد؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
اگر در قولنامه این شرط ذکر شده باشد میتوان فسخ نمود در غیر اینصورت نمیتوان کاری کرد

به نظر نمیرسد در قولنامه چنین شرطی وجود داشته باشد فلذا اقدامی متصور نیست و نوه مالک ملک است و هیچ تعهدی قانونا بر گردن ندارد الا تعهد وجدانی و اخلاقی ...

اگر این مورد به صورت شرط در مبایعه نامه نوشته شده میتوانید چون به شرط عمل نشده بیع را فسخ کنید

با سلام و احترام
اگر این شرط در مبایعه نامه قید شده در صورت عدم انجام می توانید نسبت به فسخ مبایعه نامه اقدام کنید.
موفق باشید.

اگر بیع به صورت مشروط واقع شده و شرایط تحقق بیع صراحتا در مبایعه نامه ذکر گردیده باشد امکان فسخ وجود دارد .

اگر این مورد در قولنامه نوشته شده باشد می توانید در صورت عدم انجام قولنامه فسخ شود