اگر تجدیدنظر کنم به نتیجه مطلوب تری می رسم یا ممکنه قرار لغو و حکم رو اجرا کنند؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۳۰۴ #91502613

سلام.
پدری با تماس با نیروی انتظامی درخواست ارشاد و تذکر به پسر نوجوانش که به حرف من گوش نمیدهد را نمود. مامورین با مراجعه به محل با توهین به پسر باعث خشم او و در نهایت کشیدن سلاح سرد توسط او شدن و برای گرفتن سلاح از او تیر هوایی انداختن.حال همان مامور شاکی رضایت خود را به طور کتبی اعلام کرده و قاضی پرونده در نهایت حکم به یک سال حبس داده ولی به دلیل عدم سابقه موثر کیفری و جوان بودن و رضایت شاکی خصوصی قرار تعلیق به مدت ۳ سال صادر نموده حال بنده که خود فارق التحصیل حقوق هم می باشم به دلیل حساسیت موضوع و رابطه نسبی با این نوجوان متهم درخواست مشاوره داشتم که در خصوص این قرار و حکم اگر تجدیدنطر کنم

مشاوره حقوقی کیفری
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با صدرو قرار تعلیق نیاز به اعتراض نمی باشد لذا از رای مزبور در دادگاه تجدید نظر اعتراض نکنید

با سلام
با فرمایشات شما نیازی به تجدید نظر نخواهد بود مگر اینکه دلایل و مدارک و مستنداتی کافی در دست داشته باشید

سلام. دادگاه تجدیدنظر امکان تشدید مجازات رو نداره، ولی با توجه به صدور حکم تعلیقی، اعتراض نکردن به این رای بهتر است

درود و عرض ادب
تجدید نظرخواهی نکنید زیرا پس از گذشت مدت تعلیق و عدم ارتکاب جرم جدید در این مدت مجازات تعلیقی بی اثر می شود.

با سلام
علیرغم رضایت مامور ، حکم صادره از جهت جنبه عمومی جرم می باشد و اگر دلایل و مستنداتی جهت تجدید نظر خواهی وجود دارد انجام دهید در غیر این صورت و با توجه به تعلیق اجرای مجازات عملا این کار موضوعیت ندارد .

خیر با تجدیدنظرخواهی تشدید نخواهد شد ولی بهتر است حکم به همین حالت باقی بماند

باتوجه به قرار تعلیق صادره میتوانید اعتراض نکنید