حساب بانکی خود را اجاره داده ام،از آن سوءاستفاده شده،چه باید بکنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱,۲۵۹ #91320900

سلام
من حساب بانکیم را به مبلغی ۵۰۰ تومن هفته ای اجاره دادم بعد چند روز یه نفر بهم زنگ زد گفت از حسابم به حساب شما ۸۰ تومن واریز شده به اون طرفی که اجاره داده بودم به اون گفتم اون گفت شماره شباشو بفرست واریز کنم، این گذشت حالا امروز ۳نفر پشت سر هم زنگ زدن یک ۹۵ تومن یکی ۸۹۰ تومن یکی ۲میلیون به حسابم پول واریز میشه بعد برداشت میکنن من حسابمو مسدود کردم.
الان اون طرفا میخوان ازم شکایت کنن منم پولی ندارم چیکار کنم؟
کجا باید برم به کی اطلاع بدم ازمن سواستفاده شده؟

مشاوره حقوقی کیفری
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به عنوان معاونت در جرم متهمین اصلی امکان دارد محکوم شوید. اثبات این امر که حساب شما در اختیار دیگری بوده می تواند به شما کمک کند.

الان اون طرفا میخوان ازم شکایت کنن منم پولی ندارم چیکار کنم؟
متاسفانه می توانند از شما شکایت کنند و نداشتن پول شما را تبرئه نخواهدکرد

کجا باید برم به کی اطلاع بدم ازمن سواستفاده شده؟
شما تنها در صورت ی می توانید این ادعا را مطرح کنید که اثبات کنید در این مدت حساب شما در اختیار دیگری بوده و از شما سو استفاده شده و الا شما متهم اصلی هستید

شما ریسک کردید که حساب بانکی رااجاره دادید .‌بابت اجاره حساب بانکی قراردادی دارید؟

با سلام متاسفانه شما با این عمل و با علم به احتمال سوءاستفاده در واقع چک سفید امضا برای هر نوع عملیات مشکوک با حسابتان را به طرف مقابل در برابر وجه داده اید و عمل شما میتواند معاونت در جرایم مرتکبین اصلی باشد.