مهلت پرداخت جزای نقدی در دادنامه درج می‌شود؟ نپرداختن سبب جلب است؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۷۵ #91295471

با سلام، کسی که به جرم مزاحمت تلفنی و تهمت و افترا به جزای نقدی محکوم میشه، آیا در دادنامه‌ای که رای صادر می‌شود می‌نویسد چقدر مهلت دارد تا جزای نقدی را بپردازد؟ اگر طی مدت خاصی که باید واریز کنه واریز نکرد، امکان زندانی شدنش هست؟

مشاوره حقوقی کیفری
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باید پرداخت نمایید در مدت ده روزه در غیر این صورت از اموال شما توقیف میگردد.

سلام پس از قطعی شدن رای وظیفه اجرای احکام اخذ جریمه و یا جلب محکوم است.

با سلام خیر در دادنامه قید نمی شود ولی توسط اجرای احکام مشخص میشود و اگر ظرف ده روز از تاریخ ابلاغ پرداخت نمایید از بیست درصد جزای نقدی معاف میشوید اما اگر پرداخت نکنید توسط اجرای احکام توقیف اموال صورت می‌گیرد و اگر امکان توقیف نباشد تقسیط در غیر این صورت حسب مورد به خدمات عمومی یا حبس محکوم میشوید

سلام

مهلت پرداخت از طریق اجرای احکام مدنی به شما ابلاغ میشود و امکان جلب شما در صورت عدم پرداخت وجود دارد

با سلام. منتظر ابلاغ اجرای احکام کیفری باشید.

با سلام
خیر در دادنامه مهلت پرداخت مشخص نمی شود، پس از قطعیت رای و ارجاع به اجرای احکام، در این خصوص ابلاغیه صادر و ارسال خواهد شد.

با سلام در محکومیت به جزای نقدی مهلت پرداخت در دادنامه مشخص نمیگردد بلکه پس از ارسال پرونده به اجرای احکام در ابلاغیه جهت پرداخت مهلت آن تعیین میگردد.
اگر جهت پرداخت اقدام نگردد و مالی جهت توقیف و مزایده نداشته باشید یا اعسار شما نیز پذیرفته نشود امکان زندانی شدن وجود دارد‌.