مقدار اعسار تعیین شده برای مبلغ وجه التزام چگونه تعیین میشود؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۵۴ #91268655

با سلام و خسته نباشید میخواستم بپرسم اعسار برای مبلغ وجه التزام به مبلغ ۵۰۰ میلیون برای یه دانشجوی بدون شغل حدودا چقدر از طرف دادگاه اعلام میشه برای هر ماه

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
دادگاهی که به دعوی اعسار رسیدگی می نماید با توجه به اوضاع و احوال موجود و بررسی وضعیت مالی محکوم علیه میزان و اقساط را بررسی و تعیین خواهد نمود و نمی‌توان در این مورد اظهار نظر نمود و معمولا بخشی از آن را به صورت پیش قسط تعیین می‌نماید که یکجا پرداخت شود

سلام
اعلام میشه برای هر ماه/////میزان اقساط را دادگاه تعیین خواهد کرد
در تعیین اقساط، باید میزان درآمد شما و معیشت ضروری تان لحاظ شده و به نحوی باشد که او توانایی پرداخت آن را داشته باشید.»
دادگاه با عنایت به نرخ تورم بر اساس اعلام مراجع رسمی قانونی کشور یا تغییر در وضعیت معیشت و درآمد محکوم‌علیه، نسبت به تعدیل میزان اقساط اقدام می کند.»