چگونه حق و حقوق معوقه خود را از شرکت دریافت نماییم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۷۴ #91261656

سلام خسته نباشید سوالی داشتم در رابطه با حق کارگر در مقابل با کارفرما (شرکت عمرانی خصوصی)
حدود ۷ ماه هست که شرکت حقوق کلیه پرسنل اعم از (مهندسین و کارگران ) پرداخت نکرده و دو ماه هم حق بیمه را واریز نکردند و همچین عیدی سال ۹۷ هم پرداخت نکرده در این رابطه لطفا بفرمایید چه کاری باید انجام دهیم که بتوانیم تمامی حق حقوقمون از شرکت بگیریم ؟

مشاوره حقوقی اداره کار
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
به اداره کار مربوطه مراجعه کنید و از واحد ارجاع آن یک نامه برای شعبه بیمه گذارتان بگیرید.به کارگزاری بیمه تامین اجتماعی که شما از انجا ثبت نام بیمه را انجام دادید بروید و مرحله به مرحله سوابق بیمه خود را جمع اوری کنید.سوابق را به اداره کار واحد ارجاع ببریدو فرم‌های دادخواست را دریافت کنید این فرم حاوی پرسش اطلاعات شخصی شما، محل کار و دلایل تنظیم دادخواست شکایت از کارفرما بابت حقوق می باشد.اداره کار نامه ای را باعنوان نامه سازش به شما می‌دهد و از شما می‌خواهد که انرا به کارفرما بدهید تا در جلسه سازش توضیحات خودرااعلام کند.جلسه سازش در اداره کار انجام می‌شود و دو طرف دلایل و مدارک خود را با توجه به دادخواست کارگر ابراز می‌کنند و اگر به نتیجه برسند، دامنه شکایت از کارفرما بابت حقوق به پایان می‌رسد و اما اگر به هر دلیلی سازش حاصل نشد کار به جلسه تشخیص و شکایت از کارفرما بابت حقوق می‌رسد. جلسه تشخیص معمولا به فاصله دو هفته بعد از جلسه سازش صورت می‌گیرد، نامه تشخیص به کارگر و کارفرما توسط اداره کار ابلاغ می‌شود. در جلسه تشخیص رای که کارشناسان در جلسه سازش صادر کرده اند به ۲ طرف ابلاغ می‌شود، اگر یکی از دو طرف اعتراضی داشته باشد و به توافق نرسند، به جلسه حل اختلاف پرونده ارجاع می‌شود.جلسه حل اختلاف آخرین جلسه ارائه شکایت در اداره کار است، دو طرف حاضر و مدارک و اسناد خود را در رابطه با پرونده مطرح می‌کنند. سپس رای نهایی صادر می‌شود