انگشت نگاری با سجل کیفری فرق میکند؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۹۵۸ #91257659

سلام من سال ۹۴ به دوسال حبس تعلیقی محکوم شدم الان میخوام استخدام ناجا بشم در انگشت نگاری ثبت هس ولی در سجل کیفری زده فاقد محکومیت قضایی آیا ممکن هس به مشکل بر بخورم ممنون میشم راهنماییم کنیدچون مرکز گزینش گفتن مهم انگشت نگاری هست و سجل مهم نیست

مشاوره حقوقی کیفری
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
سجل قضایی شناسنامه هر فرد در رابطه با وضع قضایی خودش می باشد .
در سجل کیفری ،موارد محکومیت های قطعی و قابل اجرا ، تاریخ شروع و ختم آنها و احکامی که در نتیجه اعاده دادرسی ، ازادی مشروط یا تعلیق اجرای مجازات به ترتیب احکام محکومیت را الغاءیا منتفی میکند درج می گردد و تصمیم مربوط به اعاده حیثیت و عفو عمومی یا بخشودگی و تخفیف و تبدیل کیفر

هر گاه فردی مرتکب هر جرمی شود و به موجب حکم قطعی دادگاه محکوم گردد در سجل کیفری شخص درج می شود اما فقط ارتکاب بعضی از جرائم باعث می شود که شخص را از حقوق اجتماعی مقرر در قانون برای همیشه یا برای مدت زمان مشخص محروم سازد که به اینگونه محکومیت هایی که شخص رو از حقوق اجتماعی محروم می سازد محکومیت موثر کیفری یا سوء پیشینه گفته می شود
چ- استخدام و یا اشتغال در کلیه دستگاههای حکومتی اعم از قوای سه گانه و سازمان‌ها و شرکتهای وابسته به آنها، صدا وسیمای جمهوری اسلامی ایران، نیروهای مسلح و سایر نهادهای تحت نظر رهبری، شهرداری‌ها و مؤسسات مامور به خدمات عمومی و دستگاههای مستلزم تصریح یا ذکر نام برای شمول قانون بر آنها

سلام
با توجه به مضی مدت طولانی و همچنین تعلیقی بودن محکومیت شما به نظر بعید می باشد دچار مشکل شوید

در‌نامه‌‌‌‌ سجل کیفری به ادارات معمولا اعلام‌ محکومیت‌تعلیقی‌نمیشه‌‌ پس‌نگران‌ نباشید