مدارک شناسایی را گم کرده ام، چه کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۴۶۴ #91220119

سلام من مدارک شناسایی مو گم کردم در تهران یابین راه تا کاشان که سکونت دارم نمیدونم کجا دقیقا گم شده حالا چیکار کنم که برام درد سر نشه ؟ چطوری باید المثنی دریافت کنم ؟

مشاوره حقوقی کیفری
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتی که از طریق اداره پست موفق به یافتن مدارکتان نشده اید ، در اولین فرصت مراتب را به همراه شرح مفصلی از کلیه مدارک مفقودی به دادسرای محل اعلام نمایید . با اعلام شما دادسرا گواهی تقدیم شکایت مفقودی را تایید کرده و برای صدور اسناد المثنی شما را به مراجع ذیصلاح معرفی خواهد کرد .

به اداره مرکزی پست مراجعه کنیدد

سلام
ایتدا مراتب را ازطریق روزنامه اگهی نمود و متعاقبا به استناد اگهی تقاضای صدر المثنی نمایید