همسرم با یک خانم بیوه رابطه نامشروع دارد و مدارک هم دارم چه شکایتی باید مطرح کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۸۳۱ #91146796

شوهرم بیشتر از ۱سال با زنی بیوه است رابطه نامشروع دارن.مدرک هم دارم
میخوام بدانم چه شکایتی باید انجام بدهم و چه قوانینی هست؟ چه مجازاتی؟

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام . چنان چه رابطه این دو لمسی بوده باشد ، میتوانید با عنوان رابطه نامشروع شکایت کنید . البته باید وجود رابطه را با دلیل اثبات نمایید .
ضمن این که اگر ایشان حتی به طور شفاهی مدعی شوند با یک دیگر عقد موقت کرده بوده اند ، شکایت بی نتیجه خواهد ماند .

از طریق دادسرای ارشاد که شعبه تخصصی میباشد باید شکایت خود را مطرح کنید و مجازات آن حداکثر تا 99 ضربه شلاق تعزیری خواهد بود.

با درود فراوان
بایستی شکایت رابطه نامشروع انجام بدهید و این شکایت در دادسرای عمومی و انقلاب صورت میپذیرد و مجازات شلاق دارد .