پرونده مجدد پیگیری میگردد با همون موضوع و مستندات؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۳۳ #91091666

با سلام. آیا پرونده ی شکایتی که به دلیل کافی نبودن ادله منع تعقیب خورده میشه مجدد پیگیری بشه با همون موضوع و مستندات کافی؟

مشاوره حقوقی کیفری
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
تنها در زمانی میتوان اقدام به پیگیری مجدد نمود که مدارک و شواهد جدیدی کشف و در دست باشد

هرگاه به علت جرم نبودن عمل ارتکابی، قرار منع تعقیب صادر و به هر دلیل قطعی شود، نمی‌توان بار دیگر متهم را به همان اتهام تعقیب کرد. هرگاه به علت فقدان یا عدم کفایت دلیل، قرار منع تعقیب صادر و در دادسرا قطعی شود، نمی‌توان بار دیگر متهم را به همان اتهام تعقیب کرد، مگر پس از کشف دلیل جدید که در این صورت، با نظر دادستان برای یک‌بار قابل تعقیب است و اگر این قرار در دادگاه قطعی شود، پس از کشف دلیل جدید به درخواست دادستان می‏توان او را برای یک‌بار با اجازه دادگاه صالح برای رسیدگی به اتهام، تعقیب کرد. در صورتی که دادگاه، تعقیب مجدد را تجویز کند، بازپرس مطابق مقررات رسیدگی می‌کند.

بله قرار منع تعقیب از اعتبار امر مختومه برخوردار نیست لذا با ارایه مدارک جدید میتوانید طرح شکایت کنید