چون مبنای صدور حکم صورتجلسه بوده، آیا به حکم صادره ایراد وارد است یا خیر؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۶۵ #91033245

با سلام صدور حکم قطعی بر مبنای صورت جلسه رسیدگی پرونده در تاریخ معین است. در صورتجلسه یک قاضی ( رییس شعبه) امضا کرده ولی در حکم قطعی سه قاضی امضا کرده اند. چون مبنای صدور حکم صورتجلسه بوده آیا به حکم صادره ایراد وارد است یا خیر؟

مشاوره حقوقی کیفری
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام در بحث کیفری طی بخشنامه اخیر رییس قوه قضاییه تشکیل یا عدم تشکیل جلسه رسیدگی در مرحله تجدید نظر ودر مواردی که قانون صراحت به تشکیل جلسه داشت این اختیار به دادگاه تجدیدنظر داده شد تا در صورت که لازم بداند جلسه تشکیل دهد لذا دادگاه تجدید نظر در قبال تجدید نظر خواهی طرفین دعوی می تواند به همان صورتجلسه دادگاه بدوی استناد کرده و رای را تایید کند یا تخفیف دهد وایرادی در این خصوص به ظاهر وارد نیست..اگر چه قانون صراحت دیگری دارد و بخشنامه خلاف ان هست ...و اینکه در حقوق بخشنامه تاب وقدرت مخالفت با قانون را نخواهد داشت....به هر حال ایرادی وارد نیست

سلام وخت بخیر
میتوانید نسبت به پرونده اعتراض نمایید.تا برای رسیدگی به تجدید نظر ارجاع پیدا کند