ادعای خسارت دیه بابت دیوانه شدن میکنند، چنین حقی دارند؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۳۱۰ #90998321

سلام
۷ سال پیش با پیشنهاد یکی از اقوام بابت آشنایی قبل از ازدواج به دختره پیامک دادم. بعد پیامک مادر زنگ زد و خودم کامل معرفی کردم. بعد چند روز برادر دختره من تهدید به کتک و کشتن کرد. همه چی در ۷ سال گذشته تمام شد. من حتی دختر و خانواده دختره رو هم ندیدم. در این مدت اصلا هیچ ارتباطی هم نبود. بعد ۷ سال اینا برگشتن که باید دخترم بگیرید. دختر من بخاطر همون یه بار که گفتین میخایید آشنایی قبل از خواستگاری باش دیوانه شده و ادعای خسارت عاطفی و روحی دارن. من اصلا این دختر تا حالا ندیدم
نه باهش تلفنی نه مجازی کلا ارتباط نداشتم
نامزد هم نکردیم که بخاد ادعا کنه که وابسته اش کردم.
از نظر حقوقی و قانون و قاضی اون خانواده همچنین ادعایی میتونن داشته باشن.
حتی تو جلسه اول دادگاه و توی محل سکونت همه جا گفتن که من رو تا حالا هم ندیدن و در به در دنبال یه عکس از من بودن
ببخشید زیاد شد
با تشکر از تمام دوستانی که جواب سوالم رو میدن

مشاوره حقوقی کیفری
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر نه درقانون ونه درشرع هیچ کس رانمی توان الزام به ازدواج کرد وادعای ایشان پوچ وبی ارزش است و پیگرد قانونی دارد

خیر ادعای ایشان مردود است الزام به ازدواج در قانون نداریم

نخیر
ادعای آنها خلاف قانون است

یقینا خطری شما را تهدید نمیکند .

خیر نمیتوانند هیچ ادعایی داشته باشند

درود
خیر ادعای ایشان مردود است و الزام به ازدواج وجود نداردـضمنا به نظر از لحاظ معنوی نیز نمی توانند ادعایی بکنند.

سلام
از نظر قانونی چیزی به نام الزام به ازدواج نداریم.