من را جای اون زندانی میکنن چون اون شخص متواری هست؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۸۳ #90970694

با سلام
بنده تو یک پرونده کفیل شده ام با جواز کسب مغاره ام العان پرونده اجرای احکام هست حکم قطعی ۳ ماه ۱ روز ندان و پرداخت دیه است با توجه به اینکه دیه پرداخت شده توسط کسی که ضمانتش رو کردم. میخواستم بدونم من را جای اون زندانی میکنن چون اون شخص متواری هست. واسه منم اخطار امده که ۲۰ روزه بیار تحویلش بده. تکلیف من چیست لطفا کمکم کنید

مشاوره حقوقی کیفری
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر زندان نمیکنند زیرا شما مجرم نیستید و تنها وجه الکفاله را از شما وصول میکنند.

وفق ماده ۲۳۰ قانون آیین دادرسی کیفری چنانچه متهم، کفیل معرفی کرده یا شخص دیگری برای او وثیقه سپرده باشد به کفیل یا وثیقه‏ گذار اخطار می‌شود که ظرف یک ماه متهم را تحویل دهد. در صورت ابلاغ واقعی اخطاریه و عدم تحویل متهم، به دستور دادستان، حسب مورد، وجه‌الکفاله اخذ و یا از وثیقه، معادل وجه قرار، ضبط می‌شود. دستور دادستان پس از قطعیت، بدون صدور اجراییه در اجرای احکام کیفری و مطابق مقررات اجرای احکام مدنی اجرا می‌شود.

سلام
اگر شما ضامن شخصی شده‌اید که الان محکوم شده است و متواری است شما را به جای شان زندانی نمی کنند و فقط چنانچه ایشان را در مهلت مقرر حاضر نکنید فقط دستور ضبط مبلغ ضمانت شما را می دهند و از اموال شما به مبلغ مذکور به نفع صندوق دولت ضبط می کنند
بنابراین نگران زندانی‌شدن خود نباشید