وصول کردن چک بعد از ۳ سال امکانپذیر است؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۳۲۰ #90880760

یک چک که تاریخ آن مهر ماه ۹۵ بود دارم که هنوز برگشت هم نزدم و طرف از پاس کردنش خودداری کرده. آیا میشه از طریق قانونی اقدام کرد و نتیجه بخش خواهد بود؟.

مشاوره حقوقی چک
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

امکان طرح دادخواست مطالبه وجه چک وجود دارد

باسلام
شما پس از دریافت گواهی عدم پرداخت، می توانید دادخواستی با خواسته مطالبه وجه تقدیم مرجع قضایی نموده و وجه چک را مطالبه نمائید.
موفق باشید

سلام
بله پس از اخد گواهی عدم پرداخت از بانک میتوانید اقدام به طرح دعوایی مبنی بر مطالبه ی وجه نمایید.

امکان طرح دادخواست مطالبه وجه چک وجود دارد ابتدا گواهی عدم پرداخت از بانک دریافت و سپس اقدام نمایید

چک را برگشت بزنید سپس دادخواست مطالبه وجه چک را مطرح نمایید

با سلام خدمت شما

مدت اعتبار و مرور زمان چک ده سال است و شما می‌توانید به بانک مراجعه نمایید و چک مذکور را برگشت زده و از طریق مراجع قضایی و شبهه قضایی ثبت اسناد واحد اجرا اقدام نمایید، چک شما حقوقی بوده وبا حقوقی شدن چک هیچ مشکلی در وصول آن و پاس شدن آن وجود ندارد .

با سلام خدمت شما

مدت اعتبار و مرور زمان چک ده سال است و شما می‌توانید به بانک مراجعه نمایید و چک مذکور را برگشت زده و از طریق مراجع قضایی و شبهه قضایی یا ثبت اسناد واحد اجرا اقدام نمایید، چک شما حقوقی بوده وبا حقوقی شدن چک هیچ مشکلی در وصول آن و پاس شدن آن وجود ندارد .