چگونه توسط ثنا ابلاغیه برای من می آید؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۶۸۰ #90850879

سلام و خسته نباشید خدمت وکلای محترم

ببخشید وقتی که دادگاه بخواد ابلاغیه‌ای برای من ارسال کنه از روی شماره همراه من که داره و همون شماره رو موقع ثبت نام توی ثنا گذاشتم، میتونه ثنا و حساب کاربری منو پیدا کنه و ابلاغ رو ارسال کنه به ثنا؟
به فرض اینکه شاکی و دادگاه کد ملی منو ندارن.

مشاوره حقوقی کیفری
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

فقط با کد ملی سامانه ثنا شناسایی میشود .

وقتی شما ثنا دارید یعنی زمان ثبت نام کلیه اطلاعات آدرس کدپستی تلفن کد ملی را اعلام کرده اید. اطلاعات شما در سیستم دادگاه موجود است. ابلاغات شما به سیسستم ارسال و به وسیله پیامک به شما اطلاع داده میشود.

با سلام و احترام
خیر با کد ملی ابلاغیه ارسال خواهد شد

بسمه تعالی : سامانه ثنا یک واحد متمرکزه که پس از ثبت نام ... مثالا (مانند صندوق پستی اداره پست عمل میکنه) برای شما حساب کاربری تشکیل و بجز خود شما که رمز ورود اختصاصی دارید کسی نمیتواند وارد حساب شما شود و ابلاغ ها رو باز کند و و از طریق نام و نام خانوادگی و کد ملی برای واحد های قضایی و قضاواتی ( فقط قوه قضاییه و وزارت دادگستری) برای ارسال ابلاغ ها موررد استفاده قرار میگیرد و تمام سوابق دادگاههایی که در آن به نحوی طرف دعوا بودید ثبت مثیگردد البته این سوابق منظور سوء پیشینه نیست .هر وقت ابلاغیه ایی برای شما در حساب ثنا ثقرار بگیرد توسط پیامک به شما اطلاع رسانی میگردد . پس اگر شماره ایی که در زمان ثبت نام ثنا به حساب خود داده اید تغییر دادید حتما توسط دفاتر خدمات قضایی در سامانه ثنا نیز شماره را تغییر دهید .

خیر فعلا زیر ساختی برای شناسایی کاربر با تلفن همراه طراحی نشده ولی کد ملی این کاربرد را خواهد داشت.