اگه شوهرم خرج مخارجم رو نتونه تامین کنه میتوانم توی دادگاه از خودم دفاع کنم؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۳۲۲ #90722105

من ۵ ماه اومدم خونه پدرم چون ۴سال خونه دار بودم شوهرم نمیتوانست خرج مخارجم رو تامین کنه توی این ۴سال همه خرج مخارجم به عهده پدر مادرم بود خرج خوراک هم به عهده پدر خودش خسته شدم از اینکه نمیتوانست زندگیش و بچرخونه الان که من بخوام اقدام طلاق کنم ایا وسایل مهریه خودمو میتونم بگیرم

مشاوره حقوقی نفقه
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
بله می توانید درخواست نفقه و درخواست مهریه بدهید و اگر در منزل مشترک زندگی کرده اید اجرت المثل هم می توانید درخواست کنید

باسلام بله استردادجهزیه امکان دارد

ضمن تقدیم دادخواست مطالبه نفقه واخذحکم محکومیت وی
اگر بتونی عسر وحرج خود را با شهادت شهود مینی براینکه تابحال نفقه زندگی مشترک را پرداخت نکرده و موجب در تنگنا قرار گرفتن شما شده میتونی طلاق بگیری

مهریه را که در هر صورت میتوانید بگیرید.اما برای طلاق به استناد عدم پرداخت نفقه ابتدا باید دادخواست نفقه دهید و اگر ۶ ماه از عدم پرداخت گذشت میتوانید داوخواست طلاق دهید.

با درود..
در اینخصوص مسلما می توانید نفقه خود را مطالبه نموده و چنانچه شوهرتان قادر به تامین هزینه های زندگی و بخصوص نفقه شما نباشند و شما از این طریق با اثبات مراتب عسر و حرج خود می توانید دادخواست طلاق نیز مطرح نمایید..
در خصوص مهریه نیز؛ مهریه حق مسلم و بدیعی شما بوده و در هر زمانی بدون هیچ قید و شرط و بهانه ای، تحت هر شرایطی قابل مطالبه می باشد..

هم مهریه را می توانید مطالبه کنید و هم جهیزیه را استرداد کنید

باسلام شما میتوانید اولا ایشان را به استناد عدم پرداخت مهریه محکوم نمایید به استناد حکم قطعی دادخواست طلاق دهید.