آیا من می توانم جریمه تاخیر به نام زدن از فروشنده را درخواست کنم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۱۸۹ #90619474

با سلام.
در صورت تاخیر فروشنده در به نام زدن سند و پس از انتقال قطعی آیا من می توانم جریمه تاخیر به نام زدن از فروشنده را درخواست کنم؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورت لحاظ شدن جریمه وجه التزام در قرارداد می توانید مطالبه نمایید

درود
اگر در قرار داد وجه التزام تعیین شده است بله می توانید

سلام و درود
درصورتی که در قرارداد فی مابین این موضوع قید شده باشد بله
موفق و موید باشید

سلام
اگر در قرارداد شما در مورد تاخیر یا وجه التزام ذکر شده باشد میتوانید

اگر در قرارداد وجه التزام نوشته شده میتونید مطاله کنید

با سلام و احترام چنانچه شرایط دریافت رعایت شده باشد و این مهم نیز پیش بینی شده باشد بله شما میتوانید آنرا مطالبه نمایید موفق و پیروز باشید

با درود
اگر در قرارداد وجه التزام در قرارداد ذکر شده باشد، قابل مطالبه است.
مطابق رویه جاری دادگاه نمی‌توانید، البته نظر مخالف و آرای خوبی در این زمینه صادر شده حقیر معتقد است اگر با تاخیر زیانی به شما وارد شده باید جبران گردد هیچ زیانی نمی‌بایست بلاجبران بماند.
به هر تقدیر دادخواست میتوانید دهید، امید است موفق شوید.