دادگاه هم دو هفته فرصت داده تا تخلیه کنیم، راه چاره چیست؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۱۰ #90616802

سلام

حدود یک سال و نیم پیش، یک واحد از یک آپارتمان مسکونی خریداری کردم که تمام مبلغ ملک را پرادخت کردم و فقط اندک مقداری بابت زیر بنای اضاف باقی ماند.البته صاحب ملک گفته بود که نهایتا پنج متر اضاف میشود اما بعدا چیزی نزدیک به سیزده متر اضاف شد که مبلغ کمی بالا رفت و در آن موقع توان پرداخت آن مبلغ را نداشته تا آنجا که صاحب ملک شکایت کرد و دادگاه یکماه فرصت داد تا مبلغ مربوطه را پرداخت کنم. حالا بماند که چه اتفاقاتی این وسط رخ داد، اما چند روز بعد از تاریخ دادگاه پول را آماده کردیم تا به ایشان بدهیم اما ایشان نه تلفن و نه هیچی، همه جوره ارتباطش را با ما قطع کرد و اکنون حکم تخلیه خانه را گرفته و دادگاه هم دو هفته فرصت داده تا تخلیه کنیم. راه چاره چیست؟؟  لطفا سریع تر پاسخ دهید.

سپاس

مشاوره حقوقی دستور تخلیه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
شما میتوانید مبلغ را که در دادگاه به پرداخت آن محکوم شده اید طبق رای صادره به صندوق دادگستری واریز و رسید اخذ نمایید و به قاضی پرونده اعلام نمایید طبق دستور شما مبلغ را تهیه و بخاطر عدم حضور مالک قبلی(فروشنده) مبلغ را به صندوق دادگستری واریز نموده اید تا بدین طریق دادگاه فروشنده را ملزم به همکاری نماید

توضیحات داده شده بیانگر محکومیت شما به پرداخت الباقی ثمن معامله و در حقیقت پذیرش بیع است . این موضوع با حکم تخلیه در تضاد و تعارض بوده و حتما در این بین شیطنتی از سوی فروشنده صورت گرفته است . مثلا احتمال دارد که حکم خلع ید باستناد سند رسمی که به نام وی بوده صادر شده باشد و مواردی از این قبیل که شما به اشتباه گمان بر تخلیه نموده اید . با توجه به اهمیت موضوع حتما با یک وکیل مشاوره داشته و مدارک خود را به رویت وی برسانید .