همین دادنامه برای اداره امور مالی قابل قبول است؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۴۷ #90580337

با سلام
بنده یک ماه پیش دادخواستی مبنی بر درخواست صدور حکم رشد را تقدیم دادگاه کردم. که دادگاه پس از تحقیقات لازم رای را صادر کرد. دادنامه بدین شرح است :
گردشکار : به تاریخ ۹۸/۱۱/۱۵ در وقت فوق العاده جلسه شعبه اول دادگاه عمومی بتصدی امضاع کننده ذیل تشکیل است. پرونده تحت نظر است دادگاه با عنایت به اوراق پرونده ختم رسیدگی را اعلام و به شرح آتی مبادرت به اصدار رای می نماید.
رای دادگاه :
در خصوص دادخواست آقای x به خواسته صدور حکم رشد، دادگاه توجیها به وضعیت روحی و روانی و جسمی متقاضی و تحقیقات بعمل آمده از وی در دادگاه که واضح است مشارالیه توانایی اداره امور مالی خویش را دارد بنا بر این ادعا وارد تشخیص بر استناد به ماده ۱۲۱۰ قانون مدنی گواهی رشد وی را صادر و اعلام می گردد. رای صادر شده ظرف مهلت بیست روز از تاریخ ابلاغ قابل تجدید نظر در دادگاه تجدید نظر استان فارس می باشد.
سوال من این است که آیا این دادنامه همان حکم رشد است و همین دادنامه برا اداره امور مالی قابل قبول است.
چون مهلت بیست روزه به پایان رسیده است این رای رای قطعی می باشد؟
آیا امکان نقل و انتقال سند ها با همین دادنامه کفایت میکند و دیگر نیازی به قیم و ولی نیست؟
با تشکر

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله - حکم رشد است و قطعی و قابل ارائه به هر نهاد یا ارگانی...

بله با قطعی شدن یعنی گذشت مدت اعترا ض حکم قطعی و از دفتر دادگاه تقاضای صدور گواهی نمایید . موفق باشید

با قطعی شدن دادنامه صادره باید تقاضای صدور گواهی قطعیت رشد از دفتر دادگاه را بنمایید . با دریافت و ارائه گواهی مذکور امکان هرگونه نقل و انتقال را خواهید داشت .