آیا ایشون که با احساسات من بازی کردن میتونم شکایت کنم؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۲۲۶ #90535021

سلام وقت بخیر
چند وقت پیش در فضای مجازی با پسری اشنا شدم که تاریخ تولدشو فتوشاپ کرده بود و عکس از شناسنامش داد که از من بزرگتره و من با اون دوست شدم و او گفت قصدش ازدواج و به ایشون وابسته شدم
یا تغییر تاریخ تولد جعل به حساب می آید؟
ممنون

مشاوره حقوقی کیفری
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و احترام
شما باید دلایل محکمه پسند ارائه دهید و صرفا وعده ازدواج حقی برای شما ایجاد نمی کند.

با درود مطابق آنچه در سوال آمده است راه به جایی نخواهید برد و اقامه دعوی بی‌فایده است

اولا- صرف عنوان موضوع بازی با احساسات دارای وصف مجرمانه نیست .
ثانیا- تغییر در کپی یا عکس شناسنامه جعل محسوب نمیشود .
ثالثا- شما قادر به اثبات موضوع تغییر در مفاد شناسنامه نیستید .

درود
اگر شکایت هم کنید نتیجه ای نمی گیرید.

خیر چنین خواسته ای با این مدارک و توضیحات قابل پیگیری نمی باشد

موضوع فوق دلیل کافی برای شکایت نمی باشد

برا شکایت دلیل محکمه پسندی نیازاست