ارتباط با نامحرم فقط با چت و بدون اینکه یکدیگر را ببینیم، رابطه نامشروع است؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۱,۰۸۵ #90533017

سلام اگر با دختری فقط چت کرده باشم و متن چت و محتوای چت مستهجن و مبتذل نباشد و یک چت ساده باشد و در این چت هیچ قراری نگذاشته باشیم که یکدیگر را ببینیم آیا این رابطه، رابطه نامشروع است؟
سوال بعدی من این است که اگر با دختری به مدت ۱ روز چت کرده باشم رابطه نامشروع محسوب میشود؟
اگر چت با دختر به مدت ۱ هفته طول بکشد رابطه نامشروع محسوب میشود یا خیر؟
ممنون میشم به طور کامل به سوالاتم پاسخ دهید.

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

الزاما هرگونه چت بصورت عرفی و در دایره اخلاق رابطه نامشروع تلقی نمیشود.

سلام مواردی که فرمودید با تووجه به مفاد پیامها که توصیف کردید به مظر فاقد وصف کیفری ایت

بستگی به محتوای چت و شهر محل زندگی شما دارد
مثلا در تهران صرف چت کردن را قضات دلیل بر رابطه نامشروع نمیدانند ولی در شهری مثل قم شاید از موارد رابطه نامشروع تلقی شود

هر گونه ارتباط مرد با زنی که با وی نامحرم است و علقه زوجیت بین آنان نیست نامشروع محسوب میشود

سلام وقت بخیر
چنانچه متن پیام ها غیر متعارف نباشد رابطه نامشروع تلقی نمی شود.

چت کردن رابطه نامشروع تلقی نمی شود

سلام
صرف چت کردن رابطه نامشروع تلقی نمی شود