بعد از گرفتن حکم قطعی و زمان مربوطه چقدر زمان برا یه معرفی خود داره؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۶۲ #90446052

کسی که به قید وثیقه از زندان خارج شده بعد از گرفتن حکم قطعی و زمان مربوطه چقدر زمان برا یه معرفی خود داره؟اگر معرفی نکنه خ خود شو میان دنبالش یا سند مربوطه مصادره میشه؟

مشاوره حقوقی کیفری
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
در برگه ابلاغ حداکثر زمان جهت مراجعه درج شده است،در غیر اینصورت بلافاصله باید جهت معرفی خود اقدام نمایید.
در صورتیکه از معرفی امتناع نمایید علاوه بر صدور حکم جلب،بر روی وثیقه نیز اقدام خواهد شد.

محکوم ‏علیه برای اجرای رای احضار می شود و در صورت عدم حضور، به کفیل یا وثیقه گذار اخطار می شود تا محکوم علیه را برای اجرای رای تسلیم کند. در این صورت، قاضی اجرای احکام کیفری می تواند به طور همزمان دستور جلب محکوم علیه را صادر کند.

درصورتی که بیم فرار یا مخفی شدن محکوم علیه باشد، قاضی اجرای احکام کیفری می‏ تواند با ذکر دلیل در پرونده، از ابتداء دستور جلب محکوم علیه را صادر کند.

- به محض قطعیت رای و اعلام اجرای احکام باید خود را معرفی کند .
- بستگی به حکم صادره دارد ولی اصولا در اینگونه موارد علاوه بر ضبط سند ، حکم جلب نیز صادر خواهد شد .

علاوه بر مصادره سند به نفع دولت فرد نیز جلب می شود