برای اجرای حکم بنده باید کاری یا درخواستی انجام بدم یا اینکه اتوماتیک انجام میشه؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۴۴۶ #90362391

سلام و روز بخیر . دادگاه کیفری ۲ ( مجتمع قضایی قدس ) رای نهایی مبنی بر ۷۹ ماه حبس رو صادر کرده و الان نزدیک به ۴۰ روز از حکم میگذره . میخواستم بدونم برای اجرای حکم بنده باید کاری یا درخواستی انجام بدم یا اینکه اتوماتیک انجام میشه ؟ و اینکه چرا انقدر اجرای حکم طول کشیده و در سامانه ثنا که عضو هستم چیزی مبنی بر اجرای حکم نیومده و یا اس ام اسی نیومده که حکم اجرا شده یا نه ؟ من گیج شدم نمیدونم روند کار به چه شکله خواستم محبت کنید راهنمایی بفرمایید . متشکرم

مشاوره حقوقی کیفری
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
پس از اینکه حکم قطعی شود پرونده به اجرای احکام ارسال خواهد شد و نیازی به اقدام از جانب شما نمی باشد

سلام.
پرونده شما پس از پایان مهلت واخواهی، تجدیدنظر ، قطعی شدن حکم و طی مراحل اداری به اجرای احکام می رود. تمام مراحل توسط خود دادگستری انجام میشود.
با آرزوی سلامتی برای شما

سلام
در امور کیفری پس از انقضاء مهلت واخواهی و تجدیدنظرخواهی و قطعیت حکم به صورت اتوماتیک پرونده به اجرای احکام ارسال می شود.