میتونم با توجه به شرایط جسمی رفع توقیف کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۷۶ #90245788

دارای معلولیت ضایعه نخاعی هستم خودرو مناسب سازی شده بنده توقیف شده به هیچ عنوان بدون خودرو نمیتونم فعالیت کنم تقریبا به جای ویلچر استفاده میکنم میتونم با توجه به شرایط جسمی رفع توقیف کنم

مشاوره حقوقی قرارداد
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
در صورتی که با دفاع و لایحه مستدل و مستند بتوانید اثبات نمایید که این خودرو از لوازم ضروری زندگی شما می باشد می توانید اقدام به توقیف آن نمایید.

بله میتواند جز مستثنیات دین محسوب شود به دادگاه اعتراض کنیدکه وسیله مذکور برای امرارمعاش شما ضروری است