آیا میتوانم برای مطالبه خسارات دادخواست تقابل بدهم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱,۱۵۵ #90210445

سلام

ملکی را فروختم،خریدار برای تنظیم سند حاضر نشد و گواهی عدم حضور گرفتم، حالا رفته شکایت کرده درخواست الزام به تنظیم سند کرده، زمان دادگاه یک ماه بعد است.

می توانم دادخواست تقابل بدهم و وجه طلبم که باید روز تنظیم سند می داد و خسارتها را مطالبه کنم یا باید شکایت جداگانه تنظیم کنم؟

در صورت ارسال دادخواست تقابل،هزینه دادرسی برای ادعای طلب رو چه زمانی باید پرداخت کنم؟

با تشکر

مشاوره حقوقی الزام به تنظیم سند رسمی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دادخواست مطالبه خسارات قراردادی به صورت دعوای متقابل در مهلت مقرر قانونی مطرح نمایید
هزینه دادرسی به میزان مبلغ خواسته محاسبه می شود که همزمان با تقدیم دادخواست وصول می شود.

بدیهی است تخلف عدم حضور مستند به ایشان بوده ولی شما نیز میتوانید دادخواست خسارت روزانه را طی دعوای تقابل طی مهلت قانونی طرح و مطالبه کنید هزینه دادرسی باید زمان طرح دادخواست در دفتر خدمات قضایی پرداخت شود بایستی حداقل یک هفته قبل از رسیدگی این کار را انجام دهید تا دادخواست شما ثبت و ارجاع به شعبه گردد.