خیانت آقا به همسرش چگونه از طریق قانون پیگیری شود؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱۸۱ #90177807

سلام من ۲۷ ساله ازدواج کردم سه فرزند دارم شوهرم دنبال هزار تا کثافت کاری میره هرکاری هم میکنم نمیتونم ثابت کنم هر سری یه جوری از زیرش در میره آخر دو سه روز پیش بود کتک زد گفت دوست دارم دنبال زن میرم و هزار تا فحش و بد و بیراه پیش بچه هام من به خاطر آبرو و بچه هام نشستم چند ساله دارم تحمل میکنم چیکار کنم دیگه خسته شدم

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما باید ادله ای همچون‌شهادت شهود یا فیلم و عکس برای اثبات ادعای خود داشته باشید.

برای اثبات خیانت شما باید دلایل و مدارک کافی چون شهادت شهود و..داشته باشید وگرنه متاسفانه به نتیجه نخواهید رسید .

با درود . شما می توانید مهریه خود را به اجرا بگذارید. در صورت داشتن مدرک و شاهد در مورد روابط نا مشروع همسرتان از ایشان شکایت کنید .

با ادله کافی به دفتر خدمات الکترونیک قضایی مراجعه و به اتهام رابطه نامشروع علیه ایشان اقامه دعوا کنید

۱.ابتدا به دلیل ضرب و جرح از ایشان شکایت کنید
۲.مهریه را میتوانید برای تحت فشار قرار دادن ایشان به اجرا بگذارید
۳.برای اثبات رابطه نامشروع نیاز به مدارک دارید.اگر مدارکی معتبر در این خصوص دارید (مانند شاهد،پیامک و ...) میتوانید از ایشان شکایت کنید.