اگه در یکسال گذشته مقدار زیادی سهام فروخته شده باشد هم مبلغ حال لحاظ میشود؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱۷۸ #90161664

سلام در دادخواست طلاق از جانب زوج، زوجه تقاضای تنصیف کرده و از سازمان بورس استعلام شده،کل زندگی حدود دو سال بوده در استعلام مبلغ مجموع کنونی مدنظره؟و استعلام از کی انجام میشه

مشاوره حقوقی طلاق از طرف مرد
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

تصنیف اموال در زمان محاسبه دارایی فعلی ملاک است

درود
در تنصیف داریی دارایی زوج قبل زندگی مشترک تنصیف نمی شود و همچنین اگر طلاق به علت سو معاشرت زوجه باشد تنصیف اجرا نمی شود.

به این نکته توجه کنید
زوج در صورت اثبات طلاق به جهت سو معاشرت زن، مشمول تصنیف نمیشود

اگر دادخواست زوج به لحاظ تخلفات زناشویی باشد تنصیف دارای صورت نمیگیرد

سلام و درود
تصنیف نکاتی دارد از جمله:
۱. شامل اموالی می شود که زوج بعد از تاریخ عقد به دست آورده باشد. پس اگر مردی قبل از ازدواج اموالی داشته است مشمول این شرط نمی شود.
۲. همانطور که در شرط تصنیف( شرط نصف دارایی ) آمده است از عبارت “تا نصف دارایی موجود” استفاده شده است و این بدین معنی است که اولا اموال به مرد بعد از عقد نکاح به دست آورده است در هنگام دادخواست طلاق موجود باشد
۳. عبارت تا نصف حاکی از این است که ممکن است دادگاه به کمتر از نصف نیز حکم دهد
نکته دیگر اینکه زوج در صورت اثبات طلاق به جهت سو معاشرت زن، مشمول تصنیف نمیشود
موفق و موید باشید

باسلام
شرط تصنیف با درخواست طلاق از سوی زوج محقق می شود و ربطی به مدت ازدواج ندارد هرچند در مبلغ اجرت المثل تاثیر دارد