آیا می توانم دادخواستی مبنی بر الزام تنظیم سند به طرفیت وراث برادرم به دادگاه تنظیم کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۹۷ #90070202

سلام سال ۸۰ سهم الارث پدری برادرم را باستناد انحصار وراثت و فرم ۱۹ دارایی پس از قیمت گذاری به مبلغ دومیلیون هشتصد هزار تومان خریدم. و قرار دادی در همین موضوع بین خودمان یعنی فروشنده و خریدار تنظیم و برادر دیگرم به عنوان شاهد امضا کردیم . در همین راستا جهت انتقال سند به این جانب از برادرم وکالات بلاعزل نیز دریافت کردم . ولی به علت داشتن مشکل شهرداری موفق به انتقال سند به نام خودم نشدم . تا اینکه در سال ۸۹ و ۹۱ هر دو برادرانم فوت کردند. با توجه به اینکه وراث برادرم در این مورد با من همکاری نکرده و اظهار بی اطلاعی میکنند. آیا می توانم دادخواستی مبنی بر الزام تنظیم سند به طرفیت وراث برادرم به دادگاه تنظیم کنم.؟

مشاوره حقوقی الزام به تنظیم سند رسمی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله . باستناد مبایعه نامه موجود می توانید به طرفیت وراث فروشنده اقامه دعوی نمایید .