آیا تقاضای اینجانب دایر بر ادای سوگند؛ جهت اثبات نفی نسب وی دردادگاه امکانپذیر هست؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۱۷۰ #90032489

باسلام.خدمت کارشناسان محترم.بنده هیچگونه ادله و گواه واجد شرایط جهت اثبات فرزند خواندگی عمویم که بطرفیت بنده و بقیه ورثه دردادگاه مدعی مطالبه سهم الارث مادر خوانده خود را نموده نداریم.
آیا باتوجه به آنکه دعوی خواهان (فرزند خوانده ) مستند به شناسنامه و گواهی حصر وراثت قانونی صرفا به نفع ایشون هست. آیا تقاضای اینجانب دایر بر ادای سوگند خواهان عمویم.جهت اثبات نفی نسب وی دردادگاه امکانپذیر هست؟.درصورت امکان تحت چه عنوان خواسته و در چه مرحله از دادرسی؟ باتشگر

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دادگاه بر مبنای مدارک و مستندات مدلل رای صادر خواهد کرد از جمله آزمایش دی ان ای

درود
برای اثبات نسب برای انجام آزمایشات به پزشکی قانونی ارجاع می شوند نیاز به سوگند نیست.

در پاسخ قبلی آزمایش DNAمدنظر بوده و پزشکی قانونی سهوا درج گردیده .

درود
معمولا در مسائلی ازین دست نوبت به سوگند نمیرسد و در صورت لزوم و تشخیص قاضی پرونده به پزشکی قانونی ارجاع می گردد .

در حالا حاضر بررسی چنین موضوعی با DNAبه اثبات خواهد رسید نیاز به قسم و..... وجود ندارد درضمن این سئوال مباحث شرعی وقانونی طولانی دارد که صرف ادعای حضرتعالی و تایید dnaبه اثبات نخواهد رسید

با درود اصولا قضات رای را با سایر دلایل و مستندات صادر می‌کنند و نوبت به سوگند نمی‌رسد

با سلام در دعوای نفی نسب دادگاه دستور آزمایش DNA می دهد و سوگند موضوعیت و وجاهت قانونی ندارد .