آیا اینکه خط به اسم خودش بوده میتونه ثابت کنه موردی رو؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۸۰ #89986604

سلام خدمت شما
یک سال هست خواهر بنده خانه پدر هست سر یکسری مسایل که داماد مرتکب شده (دزدی . کتک کاری . تهدید و خیانت در امانت )
که ما رفتیم شکایت مهریه انجام دادیم و تفقه الان بعد ۱ سال و ۲ نا ایشان از طریق امنیت اخلاقی شکایت انجام دادند که خواهر بنده با ۴ ۵ پسر در ارتباط بوده در صورتی که خط موبایل هم به اسم خود داماد هست

خواهر بنده به اشتباه با یک نفر در ارتباط بوده یک وکیل تلفنی صحبت کردم گفتن شکایت زنای محصنه احتمالا انجام داده اند! اما با چه مدرک و دلیلی
و چون یکسال و ۲ ماه از اون موقع گذشته قابل اثبات هست

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مجازات رابطه نامشروع تا ۹۹ ضربه شلاق تعزیری است.

ابتدا باید از رابطه خواهر شما مطلع شد و اینکه روابط ایشان در چه حدی بوده است ...اگر صرف چند تماس معمولی باشد شکایت بی نتیجه است .

سلام
زمانی که خط به نام مشتکی عنه باشد قابل اثبات است در غیر اینصورت اثبات آن از طریق موارد دیگر انجام میگیرد