چگونه مراحل قانونی بعدی را طی نمایم تا به سند خود برسم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۵۶ #89851840

باسلام بنده اپارتمانی را از شخصی خریداری نموده و ایشان نیز همان واحد را از سازنده ملک که واحد را در قبال احداث از مالک اصلی خریداری نموده ودر معامله ایشان با سازنده امضای مالک نیز بعنوان شاهد در مبایعه نامه نیز هست و مقرر گردیده بود سند توسط مالک به سازنده و خریدار اول و در نهایت بنام بنده زده شود ولی به علت اختلافات موجود بین سازنده و مالک تا کنون پس از گذشت یک و نیم سال سند بنام بنده زده نشده و مالک خواهان ثمن اضافی جهت تنظیم سند و جبران خسارات سازنده هستش و بنده از سازنده و خریدار اول شکایت الزام به تنظیم سند نموده ام تکلیف بنده در این خصوص چگونه است و چگونه مراحل قانونی بعدی را طی نمایم تا به سند خود برسم؟ در ضمن ملک تحت تصرف بنده و ساکن ملک هستم.باتشکر

مشاوره حقوقی الزام به تنظیم سند رسمی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

پس از اخذ رای به نفع شما تقاضای صدور اجراییه می نمایید و بر اساس آن سند به نام شما منتقل خواهد شد.

با طرح دعوی الزام به تنظیم سند به طرفیت فروشنده و ایادی فیمابین تا مالک اولیه ، دادگاه اقدام به رسیدگی کرده و در صورت احراز بیع میان ایادی حکم لازم مبنی بر الزام به تنظیم سند را صادر میکند . پس از قطعیت رای و صدور اجراییه امکان تنظیم سند بدون حضور مالک اولیه وجود خواهد شد . البته این روند دارای ظرایفی است که بدون اطلاع از جزئیات نمیتوان دقیقا هریک را بیان نمود .