تا کنون عدم حضور و دادخواستی نداده، میتواند ادعای خسارت کند؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۸۹ #89799603

با سلام آپارتمانی فروخته ایم که در مبایعه نامه تاریخ تنظیم سند در دفتر خانه برای یک سال و نیم پیش زده شده است ولی به علت مشکلات ثبتی و شهرداری ها الان و با تاخیر یک سال و نیم آماده شده است ولی خریدار میخواهد روزانه مبلغ ۵۰۰۰۰ هزار تومان که بابت عدم تعهدات در قولنامه را میخواهد با توجه به اینکه ما اظهار نامه برای وی فرستاده ایم و او تا کنون عدم حضور و دادخواستی نداده میتواند ادعای خسارت کند؟ من یک سوم پول را هم در زمان تنظیم سند باید بگیرم و ضرر برای ما که فروشنده ایم بوده که پول ما از ارزش افتاده است با تشکر

مشاوره حقوقی الزام به تنظیم سند رسمی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
اگر ایشان در روزی که برای انتقال سند در قرارداد تعیین شده است مبلغ بدهی را که بابت انتقال سند بوده به صورت چک بین بانکی آماده و به دفترخانه اسناد رسمی مراجعه و گواهی عدم حضور شما را گرفته باشند می توانند خسارت مذکور را مطالبه کنند و الا نمی توانند مطالبه کنند

وجه تخلف باید صراحتا در قرارداد ذکر شده باشد ،ضمن اینکه تاریخ دقیق انتقال سند وشماره دفترخانه اسناد رسمی نیز باید دقیق در قرارداد ذکر شده باشد.