ایا میتوان پیمانکار را مکلف به پرداخت کامل سنوات طبق مبلغ کل قرارداد کرد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۸۲ #89741948

با سلام. در شرکتی کار میکنم که هر سال پیمانکار تامین نیروی جدیدی می اید و ما نیروی ثابت هستیم.هر سال ،سنوات انتهای سال بر مبنای مبلغ نهایی قرارداد پرداخت میشد و امسال پیمانکار برای سنوات فقط مزد مبنا را به عنوان سنوات پرداخت کرد و می گوید رای دیوان عدالت اداری است. ایا اولا این موضوع صحت دارد و ثانیا با توجه به قانون کار که میگوید برای پرداختی ها عرف کارگاه ملاک است

مشاوره حقوقی قرارداد کار
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
محاسبه سنوات کارگر بر مبنای آخرین حقوق دریافتی کارگر محاسبه و پرداخت میگردد

بادرود

براسا س رای وحدت رویه دیوان عدالت اداری باید هنگام بازنشستگی پرداخت شود هر پرداختی علی الحساب خواهد بود

سلام
سنوات بر اساس آخرین حقوق دریافتی کارگر محاسبه میگردد

با سلام
طبق آخرین اطلاعاتی که بنده از آرا دیوان عدالت اداری در خصوص روابط کارگر و کارفرما دارم همچین رایی وجود ندارد و باید طبق معمول ماهیانه بر اساس مبلغ قرارداد ۱۴۰۰۰۰تومان پرداخت نماید علی ایحال جهت دریافت حق خود به اداره کار مراجعه نمائید