دریافت سهم الارث به صورت قانونی چگونه است؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۱۶ #89731198

میخواهم ارث پدری که به بنده رسیده رو دریافت کنم.چون نیاز شدید دارم.ولی خانواده میگن که ما پول نداریم سهمتو بخریم.میخواستم با روش های قانونی سهم خودمو بگیرم.لطفا راهنمایی کنید.

مشاوره حقوقی ارث
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام شمابایستی ابتدانسبت به انحصار وراثت اقدام نماییدوبعدازآن دادخواست تحریروتقسیم ترکه تقدیم نمایید

با درود ابتدا نسبت به اخذ گواهی انحصار وراثت اقدام نمایید سپس دادخواست تحریر ترکه و تقسیم مطرح نمایید

سلام درخواست تقسیم ترکه دهید تا مزایده شود

شما درخواست انحصار وراثت میدهید
اگر سهم شما مشاعی باشد میتوانید تقاصای فروش و افراز را بدهید