اگر فردی در جریان محکومیت جبران دین را نکند؛ تکلیف شاکی چگونه است؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۱۵۵ #89676060

و چطور میتواند به حقش برسد فرد مذکور متاهل میباشد.

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود
بدوا عملیات شناسایی اموال است
نباشد، با تقاضای محکوم له، همچنان مطابق ماده ۳قانون نحوه اجرای محکومیت مالی، حبس می‌گردد.
اگر معسر شناخته شود ازاد و باید اقساط دهد در صورت عدم پرداخت اقساط باز اعمال ماده ۳میشود

درصورت شناسایی اموال از وی نسبت به توقیف و وصول طلب خود اقدام درغیراینصورت به استناد ماده ۳ قانون اجرای محکومیت های مالی دادخواست حقوقی بدین

در صورت شناسایی اموال از وی می توانیدبا معرفی اموال وی درخواست توقیف اموال کنید

با سلام
بدوا در صورت شناسایی اموال از طریق توقیف آنها جهت رسیدن به حق استفاده نمایید . در صورت عدم وجود مال ، می توانید بنا به تجویز ماده ۳ قانون نحوه محکومیت های مالی ، جلب ایشان را تقاضا نمایید .

اموال ایشان را معرفی و توقیف کنید و درصورت عدم امکان باید دادخواست حقوقی دهید و مطالبه کنید

درود
می توانید اگر اموالی از محکوم می شناسید معرفی و توقیف کنید همچنین می توانید از مرجع حقوقی دین را مطالبه نمایید.

باسلام اگر اموالی از محکوم میشناسید معرفی کنید وتوقیف کنید
درغیر این صورت دادخواست حقوقی داده وبه استناد رای صادره محکومیت کیفری مطالبه دین کنید