با توجه به عدم رابطه ما و عدم وجود مدرک دال بر رابطه نامشروع، در صورت طرح شکایت، مسئولیت قانونی یا اتهامی متوجه بنده خواهد شد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۷۴ #89672568

با سلام
من آقا هستم و مجرد چندی پیش یک دختر جوان بعنوان مسافر سوار خودروی من شد و او را به مقصدش ( بیمارستان ) رساندم در طول مسیر ازم خواست تا اجازه بدم با موبایل من به کسی زنگ بزند و در همین حین شماره منو ذخیره کرده ظاهرا. با گذشت ۱ ماه از این موضوع حالا مدام با شماره من تماس میگیرد و مدام ادعا دارد که با من رابطه نامشروع داشته و تهدید به طرح شکایت میکند. در حالیکه با پرسجویی که داشتم متوجه شدم این دختر سابقه بستری در بیمارستان اعصاب و روان را داشته. حالا با توجه به عدم رابطه ما و عدم وجود مدرک دال بر رابطه نامشروع، و (ظاهرا) مشکل اعصاب روان ایشون در صورت طرح شکایت از طرف ایشان مسئولیت قانونی یا اتهامی متوجه بنده خواهد شد یا خیر؟

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به تماس های ایشان واکنش نشان ندهید ..................

بهتر است از این پس به تماسهای او پاسخ ندهید اگر شما نیز مستمرا با ایشان تماس داشته اید اماره و نشانه رابطه است

با سلام. ممکن است صرفا ایشان شکایت کند ولی اصل بر بی گناهی اشخاص است و مدعی بایست ادعای خود را ثابت و در امور کیفری قاضی را به اقناع وجدانی برساند در مورد شما چنین چیزی وجود ندارد.