نفر دوم از من بعلت طرح شکایت واهی شکایت و ادعای دریافت خسارت نموده، الان من چه دفاعی داشته باشم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۸۳ #89611440

اپارتمانی را پیش خرید کردم که دو سازنده داشته به علل واهی و بعد از چند سال ساخته نشده و به من تحویل ندادند چون فروشنده در پیش فروش دو نفر بوده بنده طبق قانون از هر دو سازنده که طرف من در قرارداد بودند شکایت کردم علی ایحال محکوم شدند که بسویه مبلغ دریافتی را بمن برگردانند اما یکی از سازنده ها که به جرم کلاهبرداری در زندان بوده نامه ای به سازنده دوم داده که پول ها دست من هست و شریک من بیگناه هست همین مطلب باعث تبریه نفر دوم شده و حالا نفر دوم از من بعلت طرح شکایت واهی شکایت و ادعای دریافت خسارت نموده. الان من چه دفعاعی داشته باشم

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود

سلام. حسب توضیحات شما، شکایتشون به هیچ جایی نمیرسه. شما بفرمایین اولا از حساب و کتاب بین دو نفر طرف شکایت اطلاع نداشتین ثانیا در مقام تطلم خواهی بودین، ثالثا طبق قانون باید هر دو را طرف دعوی قرار میدانید. شکایتشون به جایی نمیرسه

سلام وقت بخیر....علیه شما شکایت وا هی شده مدرکی بر اثبات اینکه شکایت وا هی هست در دست دارید...مدرک و دفاع خویش یک لایحه تنظیم کنید و موقع جلسه دادگاه تقدیم قاضی پرونده نمایید وشفاها هم میتوانید دفاع کنید....