چگونه خلافی اعلام می‌شود؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۵۳ #89496348

سلام...ماشین شماره تلفن و آدرسی که برایش ثبت شده غیر قابل دسترس است. چگونه مطلع شویم؟

مشاوره حقوقی کیفری
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

از طریق پلیس بعلاوه ده می توانید با دادن شماره پلاک و مشخصات ماشین استعلام خلافی ان را دریافت نمایید.

از طریق مراجعه به پلیس +ده می توانید با دادن شماره پلاک خلافی ان را دریافت نمایید.
همچنین با مراجعه به سایت راهور به نشانی
http://estelam.rahvar۱۲۰.ir/index.jsp?pageid=۲۳۷۱۶۶۶&p=۱
می توانید با درج کد بارکد پشت کارت خودرو خلافی دریافت کنید

با سلام میتوانید بصورت اینترنتی از سایت پلیس راهور از میزان خلافی خود مطلع بشید

سلام
از دفاتر پلیس +۱۰ و ارائه کارت خودرو برای استعلام خلافی خودرو اقدام نمایید

باسلام

شما می توانید به مراجعه به یکی از دفاتر پلیس +۱۰ و ارائه کارت خودرو و یا برگه سبز و شماره پلاک درخواست اعلام خلافی بدهید.
باتشکر

از طریق مراجعه به پلیس بعلاوه ده می توانید با دادن شماره پلاک و مشخصات ماشین خلافی ان را دریافت نمایید