برای بازپس گیری این هاردها چه اقدام قانونی میشه انجام داد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۳۸ #89485170

باسلام
من در شرکتی فعال هستم که اخیرا درگیر جابجایی کارخانه بوده و چون من تا اخرین روز جابجایی توی شهر مبدا در حال فعالیت بودم قسمتی از وسایل شخصی خودم رو داخل محموله آخر و توی یه کارتن مشخص به مقصد ارسال کردم.
بعد از رسیدن این محموله مدیر کارخونه با دانش به اینکه این کارتن، شخصی هست اقدام به باز کردن اون کرده و ۵ هارد اطلاعات که داخل اون بوده رو مصادره کرده...
و در مرحله دوم، اگه این هاردها به رایانه های شرکت وصل شده باشند و از اونها بک آپ گرفته شده باشه چه تفاوتی در شکایت باید در نظر گرفت

مشاوره حقوقی کیفری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیانت در امانت میشه مطرح کرد و جزئیات قضیه در تحقیقات مشخص میشود.