نظریه کارشناسی مغایرت داشت؛ چطور اعتراض کنم؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۲۳۳ #89449624

سلام
من محصولی رو به شخصی فروختم که خریدار امضاء کرده و اسم و فامیلیش رو تو فاکتور نوشته وقتی طلبم رو مطالبه کردم نداد و گفت امضاء مال من نیست حالا رفتیم کارشناسی و کارشناس امضاء رو تایید نکرد ولی دستخط که اسم و فامیلش رو نوشته رو تایید کرد
الان چطوری میشه به نفع منه یا به ضررم؟ نمیشه که یکی دیگه امضاء کرده باشه این اسم بنویسه یه جوری امضاء زده که نتونم حقم رو بگیرم جلو چند تا شاهد امضاء گرفتم ازش از قصد اینجوری امضاء زده مطمئنا تکلیف چیه نظر قاضی چی میشه اعتراض بزنم یا نزنم؟

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بنظربنده به کارشناسی اعتراض کن وحتما شاهدین خود را نزد آنها ببر

با سلام
اگر برای نظریه کارشناسی اعتراض داشته باشید میتوانید ارجاع امر به هیئت سه نفره را تقاضا نمایید
یا اینکه با داشتن شهودی یا هر مدارکی که مدیون بودن شخص را اثبات نماید به دادگاه ارایه نمایید

میتوانید به نظر کارشناسی اعتراض کنید تا از طریق هیات سه نفره اعلام نظر شود

باسلام شمامیتواند به نظریه کارشناسی اعتراض نماییدو به کارشناسان دیگری ارجاع گردد.

با سلام..
شما می توانید به نطریه کارشناسی اعتراض نموده تا هیئت کارشناسی تعیین گردد و در صورت داشتن شهود لازم است شهود عینی خود را به حضور هیئت کارشناسی جهت گواهی موضوع حاضر نمائید تا توضیحات لازم ارائه نمایند..
موفق باشید..

به نظر کارشناس اعتراض کنید و برای محکم کاری حتما شهود را نیز در دسترس بگذارید

باسلام واحترام ...درصورتی که شهود دارید باشهادت
شهود صحت امضا را را اثبات نمائید وتوسط کارشناس نیز قابل اثبات هست اعتراض هم میتوانید بزنید