با اینکه رضایت داده از زندان اومدم بیرون باز میتونه حکم جلب را تمدید کنه؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۲۰۶ #89358870

با سلام.
چند سالی با ۱ خانم متعلقه صیقه بودیم و مهریه ۱۴ تا گل بود.
وقتی مهلتش تمام شد دیگه صیقه نکردیم و اون خانونم هر روز مزاحمت ایجاد میکرد و میومد در خونه ابرو ریزی. بعد چند وقت دیگه از روی ناچاری مجبور شدم دوباره صیقه را تمدید کنم. و از من تو شرایطی بودم که نمیتونستم برم محضر
خودش رفته بود با محضر دار صحبت کرده بود
و صیقه نامه سفید را گرفته بود که من امضا کنم
و قرار شد طبق صیقه نامه قبلی بنویسه بعد امضا کردم.
حتی با عاقد هم تلفنی صحبت کردم
بعد چند وقت متوجه شدم که مهریه را ۵ تا سکه نوشته و تاریخشو از ۳ ماه قبل زده بعد اتمام تاریخ صیقه نامه دیدم شکایت کرده و جلبمو گرفت دفعه اول تو دادگاه رضایت داد ولی دوباره چند وقت بعد منو انداخت زندان.
بعد ۲۰ روز باز اومد رضایت داد و منو آورد بیرون
الان باز هر روز تهدید میکنه و میگه جلبت و گرفتم.

مشاوره حقوقی مهریه
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر بذل مهریه را انجام نداده مجددا می تواند حکم جلب شما رابگیرد

اگر نسبت به دادخواست مطالبه مهریه اعلام رضایت نموده دیگه نمیتونه مطالبه کنه وجلب بگیره

اگررضایت به آزادی ازحبس باشد.بازهم می توانددرصورت عدم تادیه مهریه حکم جلب بگیرد.ولی اگرکلا رضایت داده و مهریه رابخشیده .پرونده مختومه خواهدشد

باسلام ممکن است از دادگاه جهت پرداخت مهریه برای شما مهلتی گرفته باشد اما درصورتی که ابرائ نموده باشد دیگر نمیتواند پیگیری نماید.

اگر بطور کلی رضایت داده باشد و مهریه ابراء شده باشد خیر

امکان جلب وجود دارد مگر اینکه رضایت به بذل مهریه داده شود

باسلام
در صورتی که رضایت به بخشیدن مهریه داده باشند ،دیگر نمی توانند حکم جلب بگیرند