شرایط ابطال رای داوری و بطلان داوری قرارداد

پرسیده شده
۴ پاسخ ۴۸ #89341700

در یک قرارداد تسویه حساب که داوری داشته، بعد از درخواست داوری طرف مقابل داور از من دعوت کرد برای پاسخگویی. مدت داوری در قرارداد یک ماه کاری بوده. در جلسه به اصرار داور درخواست داشت داوری دو ماه تمدید بشه و در رسید عادی از من امضا دو ماه مهلت رو گرفت و من گفتم ۴ روز بعد دفاعیه خودم رو میدم. ۴ روز بعد با مشورت وکیل من در دفاعیه‌م مهلت داوری رو با شروط صلح و گرفتن مجوز کالاهای لیست شده در قرارداد موافقت کردم. داور بدون انجام شدن شرط من و نه جلسه حضوری برای صلح برگزار کردند و نه در یک ماه کاری رای دادند و بعد از تقریبا دو هفته بعد از مهلت یک ماهه رای صادر کردند. سوالم اینه این رای خارج از مهلت داوری هست یا خیر؟ نکات دیگه هم اینکه بابت تسویه حساب یک سری کالا لیست شده بوده که من متعهد به فروششان بودم. ولی مجوز کالاها گرفته نشد، آیا صحت قرارداد را می‌شود زیر سوال برد؟ داور در روند رسیدگی، هیچ جلسه حضوری برگزار نکرد و فقط تبادل لوایح انجام گرفت. آیا ایراد نحوه رسیدگی به داور وارده؟

مشاوره حقوقی داوری
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام به نظر می رسد رای داوری واجد ایراداتی است ولی اظهار نظر دقیق تر منوط به بررسی مدارک و مهلت ها و قرارداد و شرط داوری است.

بدون رضایت طرفین امکان تمدید رای وجود ندارد مگر در قرارداد داوری تمدید پیش بینی شده باشد.

باسلام ، باتوجه به اینکه رای داور خارج از مدت تعیین شده صادر شده باشد می توانید ابطال آن را دادگاه داشته باشید.

بله خارج از مدت و خارج از حدود صلاحیت تعیین شده می باشد و میتوانید ابطال آنرا بخواهید.