گفت اگر ۳ تا فیش بشه میشه حکم جلب گرفت, آیا این صحت دارد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۰۲ #89307793

سلام ما طلاق توافقی داشتیم حدود ۱ سال پیش و فیش مهریه یه ربع سکه میدم هر ماه از ماه پیش ایشون دیگه نمیدم و گفتن تا رای دادگاه نیاد نمیدم من رفتم درخواست اجراییه دادم ولی مشاور دادگاه گفت اگر ۳ تا فیش بشه میشه حکم جلب گرفت ایا این صحت داره؟؟ یا چیکار میتونم بکنم که بتونم ربع سکمو بگیرم؟؟

مشاوره حقوقی مهریه
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما میتوانید تقاضای دریافت را مطرح کنید و یا اظهار نامه تاخیر در پرداخت و ایفای تعهد را بدهید ولی آنچه در ارتباط با حکم جلب به شما گفته شده علیرغم اینکه قانون نیست ولی رویه ها اینگونه شده .
موفق باشید

با سلام
چون این روزها شعب اجرای احکام در صدور حکم جلب دارای برخی معذوریت ها هستند.
رویه اجرای احکام شعبه شما نیز اینگونه است .

با سلام
این موضوع بستگی به قسمت دایره اجرای احکام شعبه مربوطه دارد

در حال حاضر به دلیل معذوریت واحدهای اجرای احکام از صدور حکم جلب ، چنین رویه هایی در بعضی دادگاهها وجود دارد .

با سلام. صراحت قانونی ندارد ولی رویه اجرای احکام شده است.