آیا کمیته رسیدگی به تخلفات رانندگی داریم که بتواند حبس هم بدهد؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۱۵۳ #89255330

پیامکی برای من امده که به دستور کمیته رسیدگی به تخلفات رانندگی به هفت میلیون جریمه و حبس محکوم شدید.
ایا پیامک از مرجعی قانونی هست؟
به کجا مراجعه کنم؟

مشاوره حقوقی کیفری
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام محاکم دادگستری حکم به حبس می دهند.

درود

مراجع صالح دادگستری صلاحیت صدور حبس را دارد از پلیس راهور پیگیری نمایید

درود بر شما، بهتر است در خصوص حبس از طریق راهنمایی و رانندگی مساله را جویا شوید. صلاحیت صدور حکم به حبس با دادگاه است.

سلام خیر تنها محاکم دادگستری حکم به حبس خواهند داد

درود
فقط دادگاه می تواند حکم حبس دهد. از راهور پیگیری کنید.

درود
تنها دادگاه میتواند حکم حبس صادر نماید . مراتب را طی تماس با راهنمایی رانندگی جویا شوید .

احتمالا چون به جز دادگاه هیچ مرجعی حق صدور حبس ندارد