آیا اصلا میشه پسر بزرگ مجرد وقتی مادر هست قیم برادر کوچکتر بشه؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۶۱ #89255302

سلام،
پدرم مدت ۶ ماه، که فوت شده. ما دو فرزند پسر و یهودیان دختریم، دو تا داداشم یکیشون ۲۷ سالشه، پدرم حقوق مستمر تامین اجتماعی میگیرد آیا این حقوق بهش تعلق میگیره؟؟ مادرم و من رو تهدید کرده که ما رو میکشه و حتی گفته میکشم و صحنه سازی میکنم که کسی رو باهاتون گرفتم و دیدم. مادرم رو بیرون شهر برده و تهدید کرده که کارت های بانکی پدرم رو بهم بده یا تکه تکه ات میکنم و کسی هم نمیفهمه، میگم رفته با کسی یا فرار کرده، داداش کوچک ترم گریه کرده که برگشته.
در امورات ما و امر ازدواج شغل و تحصیل من دخالت میکنه، چطور میتوانیم قانونا اقدام کنیم که حق دخالت نداشته باشه و اینکه ما امنیت جانی نداریم و حتی ازش ترس داریم.حتی اگه بخوام ازدواج کنم تهدید کرده که کسی که من باهاش ازدواج کنم رو میکشه و یا خودم رو میکشه.حتی اسلحه هم داره.
پدر من سرایدار بوده مادرم به جاش کار میکنه،مادرم کلی زحمت میکشه ولی اذیت و آزار های این برادرم واقعا زندگی رو برامون سخت تر کرده.لطفا راهنماییم کنید چکار کنم؟؟ اون خیال داره تمام اختیارات اموال ما رو به عهده بگیره و خودش رو صاحب اموال میدونه، ما یه خونه قولنامه ای داریم که تو انحصار ورثه نیومده حالا این خودش به تنهایی براش تصمیم میگیره.
خودش کلی سو پیشینه داره.

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

تعیین قیم مختص افراد زیر سن قانونی بوده و اگر برادرتان به سن قانونی نرسیده باشد باید از طریق اداره سرپرستی قیمی برای وی مشخص شود . شما میتوانید در خصوص مزاحمتهای برادرتان اقدام به شکایت از وی نمایید و مطمئن باشید که کوتاه آمدن در قبال وی اوضاع را روز به روز بدتر خواهد نمود .